La Policia d'Olot impedeix l’ocupació de cinc habitatges en tres dies

L'avís dels veïns ha estat clau

E.B.

La Policia Municipal d'Olotha impedit l’ocupació de cinc habitatges en només tres dies a Olot. Ho han fet entre des del divendres 29 de setembre fins aquest diumenge 1 d'octubre.

A la majoria de casos, ha estat clau el testimoni dels veïns que han assegurat que havien vist en quin moment les persones tenien intenció d’ocupar l’immoble.

El primer dels casos va ser aquest divendres al migdia, quan uns veïns del centre d’Olot van avisar a la Policia Municipal de l’intent d’ocupació d’un edifici. Els agents es van dirigir al l’immoble on, després d’identificar les persones que s’hi volien instal·lar, els van convidar a sortir i a deixar les instal·lacions.

Un dels últims casos, al centre d’Olot, s’ha pogut evitar gràcies a l’avís dels veïns que han alertat a la Policia, indica el consistori en un comunicat.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania perquè qualsevol persona que vegi o sospiti de l’intent d’ocupació d’un immoble pugui fer-ho saber de forma immediata a la Policia Municipal contactant amb el 972 27 91 33.