Detingut a Olot un motorista sense casc, amb el permís caducat i que acumula 64 sancions de trànsit

Es va encarar amb els agents de la Policia Municipal perquè no volia baixar de la moto i el van arrestar per un delicte de resistència i desobediència

E.B.

La Policia Municipal d’Olot ha detingut un motorista que no duia casc i amb el permís caducat. Aquest a més, acumula 64 sancions de trànsit, la majoria precisament per conduir sense casc. L'home es va encarar amb els agents de la Policia Municipal i va acabar arrestat per un delicte de resistència i desobediència. L'arrestat és un veí de la ciutat de 53 anys.

Els fets van succeir aquest dissabte passat a la tarda quan la Policia Municipal d’Olot va aturar el conductor a la Plaça Clarà quan circulava amb motocicleta sense casc. 

En el moment que va ser interceptat, el detingut va negar-se a baixar de la motocicleta, va increparar i es va encarar amb els agents. Per aquest motiu, l’home va quedar detingut per un delicte de resistència i desobediència. L'home a més, duia el permís de conduir caducat.

El detingut va passar a disposició judicial aquest diumenge 15 d'octubre al matí i el jutge el va posar en llibertat i, a l’hora, el va citar per comparèixer de nou aquest dilluns.

Reincident en trànsit

L'home acumula 64 sancions administratives en matèria de trànsit. Per altra banda, aquesta persona ha estat denunciada en nombroses ocasions per negativa a identificar-se, una infracció tipificada a la llei de Seguretat Ciutadana, i li consta un antecedent per atemptat contra els agents de l’autoritat i per danys, indica la policia en un comunicat.