Interior sanciona dues quines eròtiques celebrades el Nadal passat a Fornells i Viladamat

 Les multes són de 1.500 i 3.000 euros respectivament i les han imposat perquè no tenien autorització per exhibir espectacles eròtics

Imatge d'arxiu d'una quina eròtica

Imatge d'arxiu d'una quina eròtica / Andrea Bolcato

DdG

Els Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona han sancionat dues Quines celebrades el passat Nadal a Fornells de la Selva i Viladamat.

Segons informa la Generalitat, el motiu de la sanció és que els organitzadors van incorporar un espectacle de tipus eròtic a la Quina i no van demanar la corresponent autorització.

Les quines sancionades són les que van portar a terme el Jovent de Fornells, que ha acabat amb una multa de 1.500 euros i la que van celebrar les entitats de Viladamat que han rebut una sanció de 3.000 euros.

La sanció de Viladamat és més elevada es deu al fet que les taules i cadires que es van posar per asseure a la gent bloquejaven les sortides d’emergència del local. El dia que se’ls va sancionar hi havia més de 600 persones que omplien el local, indica el departament.

Interior destaca que les dues quines, en un moment donat de la vetllada, interrompien el Joc de la Quina per a dur a terme un espectacle de tipus eròtic pel qual no disposaven d’autorització.

Enguany el Departament d’Interior informa que enguany ha comunicat a tots els Ajuntaments que el fet de comunicar la realització de la Quina no comporta l’autorització d’espectacles, ja que això requereix una autorització extraordinària.