Un multireincident roba en un restaurant de Banyoles i l'enxampen l'endemà d'ocupa d'un traster

Els Mossos també denuncien a dues persones més que estaven en aquest espai ocupat i on el lladre es va amagar sota d'una manta per no ser localitzat

Els tres mòbils recuperats pels Mossos a Banyoles

Els tres mòbils recuperats pels Mossos a Banyoles / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Un delinqüent multireincident de 27 anys va robar en un restaurant de Banyoles i l'endemà, els Mossos d'Esquadra el van detenir mentre s'amagava en un traster que havia ocupat amb dues persones més en aquesta mateixa ciutat.

L'arrestat va quedar acusat de ser el presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment però a més, va acabar denunciat per l'ocupació de l’immoble. Els altres dos homes que es trobaven amb ell al traster, de 21 i 40 anys, també van acabar denunciats pel mateix.

El robatori en el restaurant es va perpetrar cap a un quart de quatre de la matinada, aquella hora va sonar l'alarma d'un local del passeig Darder de Banyoles. El lladre com va comprovar la policia van entrar forçant una porta. Un cop a dins va robar cinc telèfons mòbils que els empleats fan servir per a la recollida de comandes, diners en efectiu i dècims de loteria i els diners de la recaptació de la venda d’aquests.

Tres mòbils recuperats

L'endemà el matí, poc abans de les 10, agents de seguretat ciutadana de la comissaria dels Mossos de Banyoles van identificar a tres homes en un traster. Aquests l'havien ocupat i un d'ells, el multireincident, estava amagat a sota d'una manta per evitar que la policia el trobés. Aquest home era el considerat presumpte autor del robatori al restaurant i a sota de la manta, els policies van trobar tres dels cinc mòbils robats en el restaurant durant la matinada.

A banda del robatori, l’home va quedar denunciat també per l'ocupació de l’immoble juntament amb els altres dos, homes. Tots dos també compten amb antecedents policials.

Subscriu-te per seguir llegint