Pont de Desembre: Cues quilomètriques a l'AP-7 a la frontera per anar cap a França

També hi ha retencions a l'N-II des de Tordera cap a Vidreres

Cues a l'autopista AP-7 al seu pas per Agullana

Cues a l'autopista AP-7 al seu pas per Agullana / Servei Català del Trànsit

Eva Batlle

Eva Batlle

Cues quilomètriques a l'AP-7 a la frontera per anar cap a França en l'operació sortida del pont de desembre. Les retencions van des de Cabanes fins al Voló ja en territori francès, a l'A9.

Les retencions han començat cap a quarts d'onze del matí i superen els 19 quilòmetres en sentit França.

D'altra l'autopista ja comença a anar també carregada en sentit Girona des de terres barcelonines. Des de Fogars de la Selva fins a Maçanet hi ha hagut un tram de quatre quilòmetres de retencions, segons Trànsit. Unes cues que s'han finalitzat cap a dos quarts d'una de la tarda.

L'autopista AP-7 ja és la carretera que es preveia que podia tenir complicacions en aquesta operació sortida del pont de desembre.

 D'altra banda, a tres quarts d'una de la tarda ja s'han començat a registrar retencions a l'N-II entre Tordera i Vidreres en sentit Girona. Aquesta via ja té uns 8 quilòmetres de circulació lenta.

L'N-II a Tordera va força carregada segons les càmeres de trànsit

L'N-II a Tordera va força carregada segons les càmeres de trànsit / Servei Català del Trànsit

Uns 318.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona des de dimarts a les tres de la tarda fins aquest dimecres a les onze del matí per l'operació sortida pel pont de desembre. El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquesta quantitat suposa el 69% dels 460.000 vehicles que preveu que sortiran de la capital catalana fins a les 15 hores, indica Europa Press.