L'Arbre dels Somnis de Caixabank repartirà regals a 340 infants gironins vulnerables

La iniciativa solidària arriba enguany a la seva sisena edició

Els clients tenen fins al 15 de desembre per portar els seus regals a les oficines de CaixaBank

L'Arbre dels Somnis repartirà 340 regals a infants vulnerables de la província de Girona.

L'Arbre dels Somnis repartirà 340 regals a infants vulnerables de la província de Girona. / CaixaBank

Redacció

La iniciativa de l’Arbre dels Somnis, organitzada per CaixaBank amb la col·laboració d’entitats d’arreu del territori arribarà enguany a la seva sisena edició garantint un regal a 340 infants vulnerables de la província de Girona. Oficines del Gironès, del Pla de l’Estany, Alt i Baix Empordà, la Selva i la Garrotxa han recollit les cartes dels infants d’entre 2 i 12 anys participants a l’espera que els participants facin realitat amb regals de no més de 50 euros.

Els clients tenen fins al dia 15 de desembre per portar-lo a la seva oficina, i a partir d’aquesta data el banc i les entitats col·laboradores organitzaran la recollida i entrega dels regals. Les oficines de CaixaBank del Gironès, Pla de l’Estany, Alt i Baix Empordà, la Selva i la Garrotxa impulsen aquest programa perquè arribi, a través d’aquestes comarques, a diverses entitats socials, incloses les seves delegacions, i empreses col·laboradores, com Selesians, Suara, Casal d’Infants i Càritas al Gironès, Càritas Lloret de Mar i Ajuntament de Vidreres de la comarca de La Selva, Crae Sant Feliu i Càritas La Bisbal al Baix Empordà, Càritas l’Escala i Roses de l’Alt Empordà, Fundació Heka al Pla de l’Estany i Esplai Garbuix a la Garrotxa.

Glòria Espinasa, representant de Salesians de Girona, explica que des de l’entitat es dona serveis socioeducatius a infants de més de 75 nacionalitats diferents i que "el projecte de L’Arbre dels Somnis és una aposta clara pel territori, on infants i famílies gaudeixen d’un dia de celebració de Nadal al rebre un regal”. Espinasa també puntualitza que “aquest regal, és el regal, i que els infants estan setmanes preparant la carta on escriuen o dibuixen el que els agradaria rebre i que moltes vegades veuen com prioritzen una jaqueta o una manta per no passar fred a casa, a una joguina per gaudir”.

El programa solidari L'Arbre dels Somnis de CaixaBank.

El programa solidari L'Arbre dels Somnis de CaixaBank. / CaixaBank

De la mà de CaixaBank i entitats socials, L’Arbre dels Somnis va començar a agafar impuls ara fa sis anys i tots i cada un dels destinataris dels regals el gaudiran gràcies a la generositat i als valors compartits entre Caixabank, clients i entitats col·laboradores. Tots, de forma altruista, uniran esforços per formar la cadena de solidaritat i portar la màgia de Nadal a tots els racons d’aquestes llars.

Més de 300 entitats

L’Arbre dels Somnis és una iniciativa que compta amb la col·laboració de 371 entitats socials, incloses les seves delegacions, vinculades a la lluita contra la pobresa i la vulnerabilitat infantil, així com amb més de 400 empreses. Gràcies a les més de 3.000 oficines que participen en aquest programa en prop de 1.500 municipis, CaixaBank ha aconseguit portar la iniciativa a tota Espanya.

L'edició de 2023 té previst atendre les peticions d'un total de 29.229 cartes, fet que implica superar el rècord de beneficiaris de la iniciativa en la seva història. Des de la primera edició el 2018, CaixaBank ha aconseguit amb aquesta campanya ajudar a complir els més de 140.000 desitjos de nens en risc de pobresa i exclusió social.