El Consorci de les Gavarres incorpora un agent d'ocupació i desenvolupament local mitjançant una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

L'ajut de 36.000 euros ha servit per contractar la persona que va quedar en primera posició a la borsa de treball de l'any 2022

La nova AODL a les oficines del Consorci de les Gavarres

La nova AODL a les oficines del Consorci de les Gavarres / Consorci de les Gavarres

Redacció

El Consorci de les Gavarres va rebre al desembre una subvenció de 36.000 euros del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat. Es tracta d’un ajut per a la contractació d’un agent d’ocupació i desenvolupament local per dur a terme les accions detallades al pla de treball de desenvolupament local de l’entitat. Aquesta nova plaça es va proposar a la persona que va quedar en primera posició a la borsa de treball que es va crear l’any 2022 i ja es va incorporar al Consorci a finals de desembre. Així que ara, gràcies a la subvenció, l’ens incorpora una nova tècnica que treballarà per compatibilitzar l’activitat econòmica i la conservació de l’Espai Natural Protegit de les Gavarres.

El programa d’agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) engegat pel SOC té l’objectiu de crear i diversificar l’activitat econòmica al territori i engegar-hi llocs de treball mitjançant la contractació de personal tècnic, persones amb titulació superior o de grau mitjà. En aquest sentit, el Consorci de les Gavarres durant el 2023 va elaborar un pla de desenvolupament local del massís per tal d’avaluar l’estat del desenvolupament econòmic del territori, fixar-ne objectius estratègics.