Marc Lamuà, portaveu de la comissió de Cultura del Congrés

«Representarem de la millor manera els interessos de comarques gironines al Senat i al Congrés»

Marc Lamuà (PSC), portaveu de la comissió de Cultura del Congrés.

Marc Lamuà (PSC), portaveu de la comissió de Cultura del Congrés. / Marc Martí Font

DdG

Marc Lamuà, cap de llista socialista a Girona, assegura que «defensaran amb més eficàcia els interessos de les nostres comarques d’acord amb la nostra convicció de representar de la millor manera els interessos de les comarques gironines al Senat i al Congrés».

El polític, que serà més concretament portaveu de la comissió cultura i vocal de les comissions d’assumptes estrangers i mixta de la UE, explica que «els diputats i senadors socialistes de les comarques gironines formem part de les comissions on es tractaran de manera directa els temes que afecten el nostre territori. Estem satisfets de participar de les comissions de cultura, treball, educació o pesca, per exemple».

Lamuà serà acompanyat per la diputada Blanca Cercas, que serà la portaveu adjunta de la comissió de treball i immigració; la cap de llista socialista del Senat, Consol Cantenys, que farà el paper de portaveu de la comissió de funció pública; el senador de l’Alt Empordà, Martí Sans, que serà portaveu de pesca i vocal de la comissió de treball i economia, i, finalment la senadora saltenca, Lluïsa Blanch, qui exercirà de portaveu d’infància de la comissió de joventut i infància.