Vídeo | Llencen farina a l'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, en un acte a favor de Palestina

L'alcaldessa denuncia l'acte "pro-hamàs i anti-orriols" celebrat "il·legalment" a Ripoll

L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, somriu plena de farina.

L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, somriu plena de farina. / Acn

Acn

L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha estat atacada amb farina en el marc d'un acte a favor de Palestina que l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS) ha celebrat a la capital catalana. La líder de la formació d'ultra dreta Aliança Catalana ha denunciat l'atac a través de la xarxa social X, amb vídeos i fotografies on se la veu enfarinada de dalt a baix. L'entitat també ha penjat un vídeo a la mateixa xarxa on es veu el moment del llançament de farina i l'ha acompanyat amb una inscripció en què es llegeix: "Davant l'ascens del feixisme i la seva barbàrie el jovent comunista plantem cara. Cal combatre tot atac cap a la nostra classe. Avui a Ripoll, demà arreu".

Orriols ha rebatut la postura de l'organització denunciant que a l'acte hi havia "100 forasters contra 7 ripollesos". I ha afegit: "Aquest és el resum de l'acte pro-hamàs i anti-orriols que avui s'ha celebrat il·legalment a Ripoll. Un acte on el govern d'Aliança ha set encerclat i agredit per l'islamoesquerranisme. Nosaltres, defensant Ripoll i Occident".

Intercanvi de retrets

L'intercanvi de retrets a través de la xarxa social ha continuat amb una altra entrada d'OJS: "Avui a Ripoll hem deixat clar que el jovent comunista plantem cara. Davant la política burgesa de misèria i control, davant l'odi i la barbàrie, cal construir una força capaç d'escombrar-los. Contra els atacs d'empresaris i polítics, responguem com a classe".

A la qual cosa, l'alcaldessa ha contestat: "Els ripollesos no necessitem a ningú que pugi amb tren a dir-nos a qui hem de votar. Em podeu llançar farina, insultar-me, empentar-me i encerclar-me amb la complicitat i somriure d'alguns marroquins establerts a Ripoll, però de la Batllia, només me'n trauran els ripollesos". Orriols ha acompanyat aquest text d'una foto on se la veu enfarinada i somrient.