Junts i Escoltem presenten una moció de censura contra l'alcalde de Guils de Cerdanya, Toni Trilles

L'oposició denuncia una "mala gestió" per part de l'equip de govern, d'Unim Guils, i el text es debatrà el 4 de març

Els regidors de Junts per Guils i Escoltem en el moment de presentar la moció de censura contra l'actual alcalde, Toni Trilles.

Els regidors de Junts per Guils i Escoltem en el moment de presentar la moció de censura contra l'actual alcalde, Toni Trilles. / Junts per Guils

ACN

Els grups de Junts i Escoltem han presentat aquest dilluns una moció de censura contra l'actual alcalde de Guils de Cerdanya, Toni Trilles, en la qual proposen a Yolanda Mendo com a candidata a ocupar aquest càrrec, segons ha avançat 'Pirineus Digital' i ha confirmat l'ACN. L'edil anava de número tres a la llista dels juntaires, formació que va guanyar les eleccions municipals del 28-M però que va empatar a tres regidors amb Unim Guils, vinculada a Esquerra Republicana. El text compta amb el suport de l'edil d'Escoltem, Javier Maldonado, que va pactar amb Unim per investir Trilles. L'oposició acusa de "mala gestió" a l'equip de govern i critica el tracte que reben diversos treballadors municipals. La moció es debatrà el pròxim 4 de març.