Un conductor amb el permís suspès s'accidenta a Palol de Revardit, no permet que li facin les proves d’alcohol i drogues i agredeix els Mossos

Els agents que l'havien anat a auxiliar, el detenen pels fets ocorreguts a l'autovia de Banyoles

El cotxe accidentat a Palol de Revardit

El cotxe accidentat a Palol de Revardit / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Un conductor amb el permís suspès es va accidentar dijous de la setmana passada a Palol de Revardit, es va negar a ser sotmès a les proves d’alcohol i drogues i va agredir els Mossos d'Esquadra de Trànsit. Davant dels fets, els policies van detenir-lo. L'arrestat té 42 anys, antecedents policials previs i va quedar arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb el permís de conduir suspès judicialment i negar-se a fer les proves d’alcohol i drogues. També se’l va investigar per atemptat contra els agents de l’autoritat i resistència i desobediència.

El succés va tenir lloc cap a les tres de la tarda del 15 de febrer a l'autovia de Banyoles -carretera C-66- a l'altura del quilòmetre 35 al seu pas per Palol de Revardit. Els agents de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona van tenir coneixement que un vehicle s’havia accidentat amb una tanca, havia continuat la marxa fent esses i finalment s’havia aturat en aquell punt de la via ja que va rebentar roda.

Quan els Mossos van arribar al lloc van identificar el conductor i van comprovar que tenia el permís suspès, és a dir, li constava una privació vigent per conduir vehicles de motor. D'altra banda, quan li van voler fer les proves de detecció d’alcohol i drogues l’home va colpejar els agents i es va negar rotundament a fer cap prova, indica la policia

Per aquest motiu els policies van detenir l’home que, després de ser arrestat, encara va continuar agredint els policies a puntades de peu.

El detengut, que té antecedents, van passar l'endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.