Desmantellen un important punt de venda de cocaïna i haixix a Olot

Els Mossos van efectuar un operatiu en dos pisos del barri de les Tries, un d'ells ocupat il·legalment, que va acabar amb quatre detinguts, la intervenció de cocaïna, haixix i 15.000 euros en efectiu

Desmantellen un important punt de venda de cocaïna i haixix a Olot

Mossos d'Esquadra

ACN

L'operatiu antidroga dels Mossos d'Esquadra d'aquest dimecres a Olot ha acabat amb quatre detinguts i la intervenció de cocaïna, haixix i diners en efectiu. En concret, els arrestats son dos homes i dues dones d'entre 32 i 42 anys que operaven des de dos pisos de la carretera de les Tries, a la zona est de la capital de la Garrotxa. Un dels immobles, a més, estava ocupat de manera il·legal. La investigació es va iniciar el mes d'octubre quan els agents van tenir la sospita que en aquests dos habitatges es podia estar traficant amb drogues. Els Mossos van poder comprovar que hi havia moviment constant d'entrada i sortida de persones que anaven a comprar substàncies.

Va ser aleshores quan els agents van observar que dos individus sortien de manera habitual del bloc per intercanviar la droga per diners als clients que s'acostaven. Arran de la investigació, aquest dimecres a primera hora del matí diverses dotacions dels Mossos d'Investigació, Seguretat Ciutadana i ARRO van fer dues entrades i escorcolls als pisos dels que sospitaven que s'estava venent.

Un cop a dins van comprovar que s'hi cometia tràfic de drogues i van poder intervenir diverses substàncies. En concret, del primer dels dos immobles van requisar 200 grams de cocaïna i mig quilo d'haixix, mentre que del segon pis es van emportar 150 dosis de cocaïna a punt per ser venuda i 15.000 euros en efectiu.

Un cop va acabar el dispositiu, els Mossos van deixar sense efecte la detenció de les dues dones, però les obliga a estar disponibles se les cridi a declarar. Els dos homes estan a l’espera de passar a disposició del jutjat de guàrdia.

Amb aquest operatiu, els Mossos asseguren que han desmantellat un dels principals punts de venda de droga de la capital de la Garrotxa.