Rebenten cinc cotxes en una sola nit a Olot i detenen un multireincident

Les últimes setmanes hi ha hagut un increment d'aquest tipus de fets delictius a la ciutat i els Mossos indaguen si l'arrestat n'és també el responsable

Material dels Mossos d'Esquadra

Material dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen una sèrie de robatoris a interior de vehicles que hi ha hagut les últimes setmanes a la ciutat d'Olot.

Només aquest cap de setmana hi ha hagut cinc casos en una sola nit, la del dissabte 2 de març. Els robatoris han tingut lloc de matinada i a ple centre de la ciutat.

En tots els casos han rebentat una de les finestres i s'han emportat objectes personals.

Arran dels fets, els Mossos que han vist com hi ha hagut un increment dels fets les darreres setmanes a la ciutat i han obert una investigació.

Es dona el cas que el diumenge poder arrestar un home per un dels robatoris amb força a interior de vehicle durant una altra actuació policial.

Li van trobar una navalla sostreta d'un dels cotxes que havien estat saquejats la nit anterior i l'han pogut relacionar de moment amb un dels fets.

El delinqüent arrestat és un multireincident que acumula més de 20 antecedents policials. Se'l considera el presumpte autor d'un robatori en un vehicle que la nit de dissabte estava aparcat a la plaça Clarà d'Olot i que va acabar violentat.

Els agents de la comissaria d'Olot mantenen oberta la investigació i estan mirant si aquest individu és el responsable de més casos d'aquestes darreres setmanes. N'hi hauria hagut una dotzena en dues setmanes.

L'arrestat va passar aquest dilluns a disposició del jutge de guàrdia d'Olot i ha ingressat a presó provisional.

Subscriu-te per seguir llegint