Enxampen un lladre després de robar el mòbil a una dona mentre l'utilitzava a Olot

La Policia Municipal l'ha denunciat pel furt

Dos agents de la Policia Municipal d'Olot, en una foto d'arxiu.

Dos agents de la Policia Municipal d'Olot, en una foto d'arxiu. / Ajuntament d'Olot

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Municipal d'Olotha enxampat un jove de 19 anys que havia sostret un telèfon mòbil a una dona mentre l'utilitzava.

Els fets es remunten al diumenge passat 3 de març al migdia una ciutadana es va personar a les dependències de la Policia Municipal d’Olot per denunciar el furt d’un telèfon mòbil. Segons va explicar als agents, mentre ella estava parlant per telèfon a la plaça de Santa Magdalena una persona li va sostreure l’aparell.

La víctima va descriure l’autor dels fets com un noi jove que vestia roba esportiva i que, després dels fets, hauria marxat corrents cap al centre de la ciutat. A partir de la descripció facilitada per la víctima, una patrulla de la Policia Municipal va localitzar el presumpte autor dels fets a la Plaça Rector Ferrer.

Els agents van aturar-lo i, en l’escorcoll, van localitzar el telèfon que constava com a sostret. La Policia Municipal va identificar l’autor dels fets, de 19 anys, i van instruir diligències per un delicte lleu de furt, informa el cos policial en un comunicat.