La Policia Municipal d'Olot frustra tres ocupacions d'habitatges en set dies

Durant una de les actuacions va arrestar un home que tenia una ordre d'expulsió

Dos agents de la Policia Municipal d'Olot.

Dos agents de la Policia Municipal d'Olot. / Ajuntament d'Olot

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Municipal d’Olot ha frustrat tres ocupacions d'habitatges en set dies. La més recent va succeir aquest dimecres al nucli antic i va acabar amb un arrestat que comptava amb una ordre d'expulsió d'Espanya.

El cas d'aquest dimecres va començar quan la Policia Municipal va rebre l'avís d'un ciutadà que els va alertar dels fets i els va facilitar una descripció molt detallada dels autors dels fets.

Una vegada al lloc i perquè no van localitzar els ocupants de l’immoble, els agents van iniciar una recerca per la zona. Després d’ampliar el radi de la recerca, la Policia Municipal va trobar les persones que coincidien amb la descripció obtinguda i van procedir a la seva identificació.

Amb les posteriors comprovacions, els agents van poder saber que a un dels identificats els constava una ordre d’expulsió. Des de la Policia Municipal van realitzar gestions amb el Cos Nacional de Policia per acordar el trasllat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

La d’aquest dimecres és una de les tres ocupacions que la Policia Municipal ha evitat en els últims set dies. A la majoria de casos, ha estat clau el testimoni dels veïns que han assegurat que havien vist en quin moment les persones tenien intenció d’ocupar l’immoble, informa la policia.

Amb la voluntat de prevenir i evitar possibles ocupacions il·legals, l’Ajuntament d’Olot fa una crida a la col·laboració ciutadana perquè qualsevol persona que vegi o sospiti d’un intent d’ocupació, puguin avisar immediatament a la Policia Municipal d’Olot al 972 27 91 33.