Mor el motorista de 19 anys que es va accidentar dimecres a Puigcerdà

La víctima va xocar contra una furgoneta a l'N-260 mentre anava en moto

El punt on va tenir lloc l'accident a l'N-260, a Puigcerdà.

El punt on va tenir lloc l'accident a l'N-260, a Puigcerdà. / Google Maps

Laura Serrat / Miquel Spa

El veí de Puigcerdà, R. F., de 19 anys, que aquest dimecres va resultar ferit amb pronòstic crític després de patir una col·lisió amb una furgoneta, ha mort. L'accident va tenir lloc a l'N-260, al terme de la capital cerdana, que va romandre tallada fins que un helicòpter del SEM va traslladar el jove a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on ha mort.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís l'accident poc abans de 2/4 de 7 de la tarda, al quilòmetre 180 de la carretera, quan el conductor de la moto va caure després de xocar lateralment amb la furgoneta. Els Mossos han obert una investigació sobre les causes que van provocar el sinistre. Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres unitats terrestres i un helicòpter del SEM, que va traslladar el ferit fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on ha acabat morint.

L'accident va obligar a tallar la carretera N-260, entre Bolvir i Puigcerdà, durant gairebé dues hores, segons va informar el Servei Català del Trànsit. Durant l'estona que va durar la intervenció dels serveis d'emergències, es van formar retencions a la carretera i el trànsit no es va normalitzar fins a 2/4 de 9 del vespre, quan la carretera ja va quedar reoberta.