Roben en una casa de Camprodon, fugen per l'N-260 i els intercepten a Ripoll

El propietari va trobar-se els lladres a casa i posteriorment, els Mossos els van detenir amb l'ajuda de ciutadans i la policia local

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes que acabaven de robar en una casa de Camprodon.

Els arrestats tenen 19, 25, 26 i 27 anys i estan acusats de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. A més, a un d’ells també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Dos dels detinguts comptaven amb antecedents policials.

Els fets van ocórrer el 10 d’abril cap a dos quarts de tres, el propietari va arribar a casa i va sorprendre els lladres a l’interior del seu domicili. Després de forcejar amb un d’ells els quatre individus van fugir amb un vehicle que tenien aparcat a l’exterior.

Quan els Mossos de la comissaria de Ripoll van tenir coneixement dels fets van muntar un dispositiu per tal de localitzar els autors. Poca estona més tard, una patrulla va localitzar el vehicle dels fugitius circulant temeràriament per la carretera N-260, en direcció Ripoll.

Quan el vehicle va accedir a la població de Ripoll, els Mossos van barrar-los el pas a la plaça de l’Abat Oliva, davant del monestir. En aquell moment els homes van sortir del vehicle i dos d’ells van ser interceptats i detinguts pels agents, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i, al conductor, a més, se li va atribuir un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària, informa el cos policial.

Els agents, juntament amb la Policia Local de Ripoll i amb l’ajuda de diversos veïns, van localitzar el tercer autor al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, i poca estona més tard van trobar la quarta persona al carrer del Raval de Sant Pere.

Els detinguts van passar l'endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll.