Els mossos investiguen un lladre que ja està empresonat per cometre tres robatoris en habitatges de la Garrotxa

La policia manté la investigació oberta i no descarta noves detencions

Archivo - Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Archivo - Un vehicle dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

ACN

ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen un home de 27 anys per tres robatoris amb força en habitatges de Besalú, Olot i Sant Joan les Fonts l'11 de d'abril entre els vuit i les deu de la nit. Les càmeres de seguretat d'una de les cases on va entrar van permetre identificar-lo. La policia, però, no l'ha pogut arrestar perquè el lladre ja és a la presó per uns fets similars. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El primer dels robatoris va tenir lloc a Besalú. Els autors van forçar una finestra de la casa i es van endur diners en efectiu.

El segon el van perpetrar a Sant Joan les Fonts. La víctima es va trobar dos homes obrint l'armari d'una habitació. En veure's sorpresos, però, van fugir sense endur-se'n res. El tercer el van cometre a Olot. La víctima va sentir cops a l'exterior de casa seva, pels volts de les deu de la nit, però va activar les càmeres de seguretat i els lladres van fugir.

Amb les imatges captades en aquest darrer robatori i les indagacions fetes per part de la unitat d’investigació, els mossos van poder identificar a l’home que hi apareixia i concloure que havia estat l’autor dels tres fets i que els havia comès de manera correlativa.

La policia no dona la investigació per finalitzada i no es descarten més detencions.