Experiència e-POWER al partit Girona-Reial Madrid

Quatre clients del concessionari Nissan Interdiesel van ser recollits i transportats fins al camp, on van poder presenciar el partit en directe des de la zona VIP de l'estadi

Els participants que van prendre part a l'experiència davant del concessionari.

Els participants que van prendre part a l'experiència davant del concessionari. / Nissan

Nissan manté el seu esperit de fer arribar la tecnologia a tots els públics. Nissan té com a objectiu esdevenir una empresa sostenible i impulsar un món més net, més segur i més inclusiu. Aquesta visió referma l’objectiu de Nissan d’aconseguir la neutralitat en carboni, d’acord amb el programa Nissan Ambition 2030. Per això, la veu del client és fonamental, així com viure l’experiència de la nova tecnologia de Nissan.

En aquest sentit, com a pionera dels vehicles elèctrics i electrificats, Nissan està posant a disposició del gran públic els vehicles electrificats, de manera que inverteix en la gestió energètica. En aquest context, la tecnologia e-POWER hi té un paper fonamental.

Per aquest motiu, dimarts passat quatre clients del concessionari Nissan Interdiesel van poder viure una experiència exclusiva a través de la tecnologia e-POWER. Aquestes quatre persones les van recollir a la seu del concessionari Nissan Interdiesel en un X-Trail e-POWER, i les van traslladar a l’estadi en aquest vehicle i, una vegada allà, van poder viure una experiència VIP que va consistir, a més de veure en directe el partit, a veure l’arribada dels jugadors a l’estadi, una visita exclusiva per l’estadi i poder veure l’escalfament dels equips a peu de camp. 

Els participants van poder gaudir en directe d'un partit històric.

Els participants van poder gaudir en directe d'un partit històric. / Nissan

Què és e-POWER?

El sistema e-POWER de Nissan utilitza un motor de benzina integrat per subministrar electricitat al paquet de bateries de la motorització elèctrica. L’element únic del sistema e-POWER és que el motor de gasolina es fa servir únicament per generar electricitat, mentre que les rodes són impulsades pel motor elèctric. Això significa que el motor sempre pot funcionar a un règim òptim, la qual cosa suposa una eficiència de combustible superior i menys emissions de CO2 en comparació amb un motor de combustió interna tradicional.

Avantatges del motor e-POWER

  • Acceleració instantània com a motor elèctric. Motor silenciós.
  • Desacceleració tres vegades més gran que un motor de combustió tradicional només retirant el peu de l’accelerador. La desacceleració ajuda a carregar la bateria.
  • Motor més eficient que el motor de combustió en termes d’emissions. Per sota del consum d’un vehicle dièsel.
  • És una nova forma d’electrificació que permet circular-hi durant més de 1.000 quilòmetres. És la transició perfecta a la conducció de vehicle elèctric.
  • Conducció que combina comoditat, refinament, eficiència ecològica i experiència de conducció electrificada.
  • El motor funciona en un rang òptim de revolucions que facilita la màxima eficiència de combustible, encara que també s’ha configurat amb cura per minimitzar el soroll i oferir una sensació natural i connectada durant una acceleració forta.
  • L’e-POWER ha assolit el 50 % d’eficiència tèrmica. Nissan ha elevat l’eficiència dels motors a nivells mai assolits, i ha superat la taxa mitjana actual del sector automobilístic del 40 % d’eficiència tèrmica, la qual cosa permet reduir encara més les emissions de CO2 dels vehicles.
  • Etiqueta ECO de la DGT. Accés al centre de les ciutats. Deducció a les zones d’estacionament regulat. Circulació sense restriccions en zones de baixes emissions.
  • Menys impostos.
  • La tecnologia e-POWER respon a les intencions i sensacions del conductor de manera més ràpida.
  • Resulta una solució única perquè ofereix l’agradable acceleració lineal sense interrupcions, tan característica dels vehicles elèctrics, però sense necessitat de recarregar.