Espectacular obertura de JYSK a Lloret de Mar amb descomptes de fins a un 75%

Dijous passat 6 de juliol, JYSK va obrir la seva botiga número 119 al Centre Comercial Porta Lloret

Fins dimecres 12 de juliol els clients es poden beneficiar d'importants descomptes a la botiga física.

Fins dimecres 12 de juliol els clients es poden beneficiar d'importants descomptes a la botiga física. / JYSK

Perquè la botiga 119 de JYSK a Espanya estigui resultant tot un èxit, compten amb grans descomptes de fins a un 75% en molts articles fins dimecres que ve 12 de juliol 2023 a la seva botiga física.

Alguns dels seus articles estrella són matalassos amb 70% de descompte; els seus mobles com la cadira BLOKHUS amb un 65% i la taula de menjador AGERBY amb un 50%, o la planta artificial TORGEIR amb un 75% de descompte. Descobriràs més descomptes i regals exclusius d'obertura a la seva botiga física.

Aspecte interior de la nova botiga de Lloret de Mar.

Aspecte interior de la nova botiga de Lloret de Mar. / JYSK

Aquesta obertura suposa tot un èxit en el seu ambiciós procés d'expansió i una celebració tenir més d'un centenar de botigues en tota Espanya. “Estem tenint molt moviment de clients en caixa, però tenim la sort de comptar amb un equip dinàmic i proactiu, que dona el màxim de si mateix. Ens sentim molt feliços i motivats amb obertura”, comenta la District Manager de JYSK, Pilar Almansa.

La botiga afegeix un equip nou als més de 1.200 llocs de treball que ha aconseguit generar ja la companyia, la qual cosa la converteix en un referent empresarial en plena expansió i en un gran ocupador en creixement. A més, el seu pròxim i ambiciós objectiu és tenir obertes un dia 300 botigues a Espanya.

L'obertura de la botiga està resultant tot un èxit.

L'obertura de la botiga està resultant tot un èxit. / JYSK

Els clients poden realitzar les seves compres, a més d'en els establiments físics de la firma, a la seva botiga en línia Jysk.es. A més, ara, si ets empresa o autònom, pots aconseguir molts avantatges gràcies al seu nou programa JYSK Empreses.

JYSK és una marca altament compromesa amb la sostenibilitat, que s'esforça perquè els seus productes provinguin de materials renovables o que estiguin reciclats de manera responsable.