Manicura24, la botiga gironina de referència per a les ungles, celebra el Black Friday 2023 del 20 al 28 de novembre

Els descomptes duraran nou dies, tant a la botiga física com a online

Una àmplia representació de productes de Manicura24.

Una àmplia representació de productes de Manicura24. / Manicura24

La marca de productes per a ungles Manicura24, celebra l’edició de Black Friday 2023 amb descomptes en tot el seu catàleg, que compta amb més de 1200 referències. Lluny de dedicar un únic dia a les ofertes de Black Friday per a manicura, s’hi destinen nou jornades senceres durant les quals els clients poden adquirir qualsevol producte que desitgin amb el preu rebaixat.

El Black Friday 2023 de Manicura24 comença el dia 20 de novembre i s’allarga fins al 28 del mateix mes. Tots els productes comptaran amb una rebaixa del 15%, a excepció dels aparells elèctrics i el seu nou Calendari d’Advent, que es podran obtenir amb un 10% de descompte.

El Calendari d'Advent amaga 24 sorpreses al seu interior.

El Calendari d'Advent amaga 24 sorpreses al seu interior. / Manicura24

Manicura24 va néixer com a e-commerce l’any 2009 i la seva botiga online continua essent un punt de referència tant per a professionals com a aficionats a la manicura. La marca ofereix material per a tota mena de tècniques, entre les quals destaquen: l’esmalt permanent, les ungles de gel, les ungles acríliques, de polygel o de soft gel. Cal mencionar, que no només són pioners en tècniques de manicura i estan al dia de les últimes novetats sobre aquest àmbit estètic, sinó que també segueixen les últimes tendències i ofereixen els colors i els dissenys de moda temporada rere temporada.

Esmalts permanents de Manicura24 amb els millors colors de la temporada.

Esmalts permanents de Manicura24 amb els millors colors de la temporada. / Manicura24

Els descomptes de Black Friday 2023 surten de la pantalla per instal·lar-se també a la botiga física del carrer Joan Maragall número 12 de Girona. A finals de 2022, el que va néixer com a e-commerce gironí, va fer el salt a la botiga física obrint un espai dedicat al món de les ungles al centre de Girona. En aquest espai, a part de poder trobar-hi tots els productes de la botiga online, també s’ofereixen serveis de manicura gràcies a manicuristes professionals que cuiden extraordinàriament de les mans de tots aquells i aquelles que vulguin gaudir d’aquest servei que, per al moment queda exclòs de la promoció de Black Week.

Aquest mes de novembre, el Black Friday 2023 que cap amant de la manicura es pot perdre té lloc a Manicura24 i s’allarga per tal que cap client perdi l’oportunitat d’aconseguir els seus productes preferits de manicura al millor preu. Per estar al dia de totes les novetats, et recomanem seguir la marca a les xarxes socials, ja que són altament actius tant a Instagram com a TikTok. A Manicura24, el Black Friday en converteix en una estirada Black Week.