Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona i Figueres, et regala una panera de Nadal per la revisió* del teu vehicle

Si tens pensat passar pel taller a fer el manteniment o una revisió al teu vehicle, ara és bon moment!

La panera inclou productes nadalencs deliciosos; afanya´t, encara hi ets a temps!

La panera inclou productes nadalencs deliciosos; afanya´t, encara hi ets a temps! / Intercargirona

Intercargirona ha decidit encarar les festes nadalenques amb una agradable sorpresa pels seus clients. Des del 15 de novembre, aquells que decideixin realitzar el manteniment del seu vehicle en el taller oficial a Fornells de la Selva o Figueres rebran una panera de Nadal com a obsequi especial de Renault i Dacia.

Aquesta inesperada promoció té com a finalitat reconèixer no només la fidelitat dels clients, sinó també difondre l'esperit nadalenc i la importància de la generositat i la solidaritat en aquesta època de l'any. Mitjançant aquest gest, la concessió vol expressar la seva gratitud cap als clients que han confiat en Renault Group.

Intercargirona vol premiar la fidelitat dels seus clients amb aquesta panera.

Intercargirona vol premiar la fidelitat dels seus clients amb aquesta panera. / Intercargirona

La iniciativa ha generat un entusiasme significatiu entre els propietaris de vehicles Renault i Dacia a la zona, amb molts planificant les seves visites al taller per aprofitar aquesta oportunitat única d'obtenir una panera de Nadal amb productes de qualitat.

Deixa el teu vehicle a punt per festes i emporta’t aquest regal ple de productes nadalencs deliciosos reservant una cita al taller d'Intercargirona. No esperis gaire, la promoció s’acaba el 31 de Desembre o fins a fi d’existències!

*Promoció condicionada a revisió amb canvi d’oli