El cineasta nord-americà Quentin Tarantino està fent els primers passos per rodar una pel·lícula sobre Charles Manson i els assassinats comesos pels seus fanàtics seguidors a Califòrnia, coneguts com «La Família», segons ha informat la revista especialitzada The Hollywood Reporter.

Encara que de moment es tracta d'un projecte en una fase molt embrionària, Tarantino escriuria i dirigiria la pel·lícula per a la qual ja han contactat amb els actors Brad Pitt i Jennifer Lawrence, sense que per ara s'hagi arribat a cap acord amb aquestes estrelles de Hollywood. Tarantino està encara finalitzant el guió del llargmetratge, que encara no té títol i que comptarà en la producció amb els germans Harvey i Bob Weinstein, habituals col·laboradors del director. L'objectiu és començar el rodatge l'estiu de l'any vinent.

El 1969, Charles Manson i un grup dels seus seguidors de la secta «La Família» van assassinar brutalment a Los Angeles set persones, uns crims que van commoure a la societat nord-americana i que van marcar simbòlicament un punt i a part en la contracultura dels anys 60 i el moviment hippie.