Daniel Craig tornarà a posar-se en la pell i el vestit fet a mida de James Bond, l'agent 007, almenys una vegada més. Ho farà en el vint-i-cinquè film de la saga, una nova cinta del popular espia britànic que ja té data d'estrena en cinemes: el 8 de novembre del 2019.

D'aquesta manera, Craig reprendrà el paper per cinquena vegada, després dels nombrosos rumors referents a la seva sortida de l'afamada franquícia. El llibret d'aquesta nova incursió de Craig com l'espia de l'MI6 estarà signat per Neal Purvis i Robert Wade, que han format equip per redactar el guió de les sis últimes pel·lícules Bond.

La nova entrega de la longeva franquícia serà la número 25 tenint en compte 'Mai diguis mai més', rodada el 1983 per una productora diferent. Craig s'acomiadarà presumiblement així d'un rol que, després de l'estrena de 'Spectre', va afirmar que volia abandonar després de debutar el 2006 amb 'Casino Royale': "Preferiria trencar aquest got i tallar-me les venes" va relatar a la British magazine el passat mes d'octubre.

Més tard, Craig arribaria a reconèixer que es trobava massa cansat quan va realitzar aquesta afirmació i que podria considerar tornar a enfundar-se el vestit de l'espia britànic com finalment farà... almenys, una vegada més.