15 de febrer de 2019
15.02.2019
Diari de Girona

«Luces de Bohemia» i «Rey Lear» són les obres favorites a la 22a edició dels Max

Els premis de les arts escèniques han seleccionat 119 espectacles dels 358 presentats

15.02.2019 | 01:20
«Luces de Bohemia» i «Rey Lear» són les obres favorites a la 22a edició dels Max

Les obres de teatre Luces de Bohemia i Rey Lear, amb vuit candidatures cadascuna, parteixen com a favorites en la 22a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, que es lliuraran el pròxim 20 de maig a Valladolid.

Els segueixen amb set possibilitats de premi, en teatre, Àngels a Amèrica, del Teatre Lliure, i Temps Salvatge, del Teatre Nacional de Catalunya, i en dansa, Erritu, de Kukai Danzta, també amb set, i Cuentos de azúcar, d'Eva Yerbabuena, amb sis.

Segons va informar ahir en una nota el comitè organitzador dels guardons espanyols més importants en aquestes disciplines, un total de 119 espectacles dels 358 inscrits han estat seleccionats per participar com a candidats, que es repartiran 213 premis individuals i 73 a espectacles.

Muntatges teatrals com Circo de Pulgas, de Valles & Patiño S.C (Matarile teatre), compten amb 5 candidatures; espectacles de dansa com Distopía, de Patricia Guerrero, amb sis opcions a premi, o El castigo sin venganza, de la Compañía Nacional de Teatro Clásico-INAEM, amb altres sis candidatures, són alguns dels destacats en el llistat dels jurats.

Àngels a Amèrica. S'acosta el mil·lenni opta a set premis, i després Juguetes rotos, de Producciones Rokamboleskas, amb sis, igual que Lehman Trylogy, de Barco Pirata; amb cinc; Casa O'Rei, d'Ibuprofeno Teatro, i amb quatre La Ternura, del Teatro de l'Abadía, A.K.A, de Flyhard Produccions i Amor oscuro, de Viridiana Centro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona