El músic barceloní Eduard Iniesta presentarà a terres gironines el seu darrer disc, Trajecte Animal (Discmedi), que es podrà escoltar per primer cop a Porqueres el pròxim 15 de juliol, concretament a l’Estudi Taller Carles Fontserè a dos quarts de nou del vespre.

Publicat l’any passat, en plena pandèmi i, en paraules del cantautor, aquest nou àlbum és «una experiència musical total». A Trajecte Animal, Eduard Iniesta presenta nou cançons directes, de «so punyent», on destaquen l’emotivitat i l’originalitat.

El concert, que és d’entrada gratuïta, s’emmarca dins de la programació d’estiu que impulsen l’Ajuntament de Porqueres i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Per poder garantir el manteniment de les mesures sanitàries i de seguretat actuals, l’aforament està limitat. Les persones que hi vulguin assistir han de fer reserva prèvia al web municipal.

Compositor i guitarrista, Eduard Iniesta està considerat un referent de la música d’arrel mediterrània. Al llarg de la seva trajectòria artística ha aprofundit també en els terrenys de la música clàssica, la cançó d’autor, el blues i el rock, fent de la seva música una reunió de tots aquests estils. Eduard Iniesta estarà acompanyat del seu germà Xavier Iniesta a l’harmònica, amb qui signa aquest treball; Àlex Tenas a la bateria; Cristina Membrive al baix elèctric i Gerard Nieto als teclats.