El Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà va tancar el 2021 amb més d'11.200 usuaris entre visitants de les exposicions i participants de les activitats culturals que acull l'equipament. La xifra representa un augment del 45,60% respecte a l'any 2020, quan van ser 7.731, però encara no s'han recuperat les xifres del 2019 (14.283).

Pel que fa al perfil dels visitants, ha canviat respecte a les dades anteriors a la pandèmia, amb un increment molt notable de visitants provinents del país. Un 12% dels visitants van ser de la Bisbal, un 15% del Baix Empordà i un 34% de la resta de Catalunya. La següent franja de públic important és la dels turistes francesos, que van començar a venir principalment a partir del mes de juliol i han suposat un 11% del total de visitants.

A més de la mostra permanent, que van visitar 5.820 persones, els diferents espais expositius amb què compta el museu possibiliten gaudir alhora d'un ampli ventall d'exposicions temporals. Entre les xifres més destacables cal remarcar l'èxit de la mostra Díaz Costa. Ceramista, que actualment encara es pot visitar a la Sala d'exposicions temporals. Durant el 2021 aquesta mostra que reivindica l'obra d'Eusebi Díaz Costa (1908-1964), un dels artistes més rellevants de la ceràmica catalana del segle XX i pioner de la ceràmica decorativa bisbalenca, va rebre la visita de 6.709 persones des de la seva obertura a l'abril. La mostra, a més, ha donat peu a la publicació d'un catàleg i un llibre que dona a conèixer el resultat de més de dos anys de recerca al voltant d'aquest artista.

Pel que fa a les quatre exposicions temporals de l'espai La Peixera comissariades per l'Associació de Ceramistes de la Bisbal i produïdes pel mateix Terracotta Museu van rebre 7.082 visitants.