Speng Bond i Belén Natalí seran al cinquè Bosc del Reggae de Porqueres

Se celebrarà el 9 i 10 de juny al Bosc de Can Ginebreda, amb una desena d’artistes

Belén Natalí, en una imatge promocional.

Belén Natalí, en una imatge promocional. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

Speng Bond i Belén Natalí actuaran en la nova edició del Bosc del Reggae, que se celebrarà al Bosc de Can Ginebreda de Porqueres el 9 i 10 de juny. La cita, que enguany arriba a la cinquena edició, programa més d’una desena d’artistes, tant d’aquí com internacionals. 

Els caps de cartell d’aquesta edició són el britànic Speng Bond, juntament amb el selector Supah Frans, i la cantant hispanoargentina Belén Natalí amb Badaloninans Sound. 

Al cartell també hi destaquen els cantants francesos Davojah i Dapatch acompanyats del Sélect Aïoli i el col·lectiu Iruinyard des de Pamplona amb el cantant Beñaranks.

Per altra banda, de l’escena catalana del reggae també hi haurà els productors celranencs Afrikan Warriors; el col·lectiu femení Musical Sisters i l’empordanès Cookah P & The FAM. 

Completaran el cartell del Bosc del Reggae d’aquest any Pupa Congo, Mumu334, Kharloss Selektah, Fire Warriors, Jen Attitude, PD On the Move, Saikel. 

Tot el festival estarà sonoritzat pel Sound System de Rise Up, estrenat a l’edició passada i creat artesanalment pels membres de l’associació gironina.

A banda de la música, durant el festival al Bosc de Can Ginebreda de Porqueres hi haurà també tallers i activitats per la mainada, un mercat d’artesania i food trucks.