Els nord-americans Nashville Pussy actuaran a Sant Feliu de Guíxols dins de l’In-Somni

La veterana banda de hard rock aterrarà el pròxim 12 d’agost a la sala Las Vegas dins la gira «Eaten Alive»

Nashville Pussy

Nashville Pussy / Evan Bartleson

Albert Cornellà

Albert Cornellà

La veterana banda nord-americana de hard rock Nashville Pussy actuarà el pròxim 12 d’agost a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, en un concert organitzat pel Festival In-Somni. El quartet format a finals de la dècada dels noranta a la ciutat d’Atlanta arribarà a la Costa Brava en el marc d’una gira internacional amb la qual presentaran Eaten Alive, un directe basat en el seu darrer disc d’estudi, Pleased to Eat You, publicat el 2018.

Influenciats per clàssics com els New York Dolls, Motörhead, ZZ Top o Ramones, la formació liderada pel cantant i guitarrista Blaine Cartwright ha aconseguit consolidar-se com un dels referents de l’escena hard rock nord-americana, amb una proposta en la qual també s’hi pot escoltar psychobilly, punk rock i gotes de thrash metal. Nashville Pussy han publicat, des del 1996, un total de set àlbums de llarga durada, un EP i dos DVD en directe.

El concert forma part de la celebració esponjada del vintè aniversari del festival In-Somni. La commemoració va arrencar el passat mes d’abril amb la gira de la banda de punk barcelonina The Capaces, que va finalitzar a la sala La Nau de Banyoles.