Música i autoedició a la versió estival de l'Acoustic Vell de Girona

L'edició d'estiu del festival multidisciplinari tindrà lloc el pròxim dissabte 1 de juliol a l’exterior del Centre Cívic Barri Vell - Mercadal

El duo de pop Ella Ella.

El duo de pop Ella Ella. / Ella Ella

Albert Cornellà

Albert Cornellà

El duet de pop electrònic Ella Ella, Robot Emilio, Dialèctrica, Racso, Amante, Goliat i Dj Kivili seran els encarregats de posar la música a l’edició d’estiu del festival Acoustic Vell, que tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a l’exterior del Centre Cívic del Barri Vell de Girona entre el migdia i la tarda. 

El festival cultural multidisciplinari gratuït del Barri Vell, organitzat per l’Associació Màgic Room amb el suport de l’Ajuntament de Girona, també comptarà en aquesta edició estival amb una fira d’autoedició dedicada a diverses disciplines com la música, el còmic, la il·lustració, el disseny o l’artesania.

D’aquesta manera, al voltant de l’escenari s’hi podran trobar parades amb obres de Bad Weather Press, Daniel Serrano, Fàstic Bombàstic, Fifu Cartoonist, Jaume Montserrat, Natàlia G. Sesé, Marc Soucheiron, La Lai, Laura Endy, Rock Media o Violeta Puchades entre altres.