Diari de Girona et porta al concerts de Joan Dausà i Ana Mena al Vallviva Festival

Guanya entrades dobles per als concerts imperdibles del divendres 14 de juliol amb Pep Poblet, Joan Dausà i La Guardia i el dissate 15 de juliol amb Ramon Mirabet, Ana Mena, Núria López.

Vols guanyar entrades per als concerts de Joan Dausà i Ana Mena al Vallviva Festival?

Vols guanyar entrades per als concerts de Joan Dausà i Ana Mena al Vallviva Festival? / Diari de Girona

Redacció

Vallviva Festival i Diari de Girona llancen un sorteig que ofereix l'oportunitat de guanyar 5 entrades dobles per al concert d'Ana Mena i 5 entrades dobles per al concert de Joan Dausà en un dels caps de setmana més esperats de l'estiu.

A través d'aquest sorteig, Diari de Girona et porta al concert imperdible de divendres 14 de juliol amb Pep Poblet, Joan Dausà i La Guardia. Per participar, registra't a la web de Diari de Girona, en el formulari d'aqui sota. Un cop completat el registre, al sorteig per aconseguir entrades dobles per a aquesta experiència musical única.

Podran participar aquelles persones que resideixin a Catalunya i que siguin majors de 18 anys. Només podran participar aquells lectors del DdG que siguin usuaris registrats del mitjà. Les dades personals amb el que els participants omplin el formulari d'inscripció, hauran de ser reals. Els participants només podran inscriure's una vegada en aquesta promoció.

La mecànica per participar consisteix a formalitzar els camps sol·licitats en el formulari i participar en el sorteig de 5 entrades dobles pel Festival Vallviva. Cadascún dels 5 guanyadors, obtindrà 2 entrades que li permetran accedir al Festival Vallviva el proper 14 de juliol de 2023. El premi no inclou el desplaçament, ni tampoc qualsevol dieta relacionada ni amb el desplaçament ni amb l'estança.

Per motius de privacitat, no publicarem els noms dels guanyadors a la web ni a cap de les nostres xarxes socials. No deixis escapar l'oportunitat de vibrar amb aquests increïbles artistes en un concert molt especial.

Sorteig d'Ana Mena entre els seguidors d'Instagram

Una oportunitat única s'obre per als seguidors d'Ana Mena Ramon Mirabet i Núria López. Participa en el sorteig exclusiu d'Instagram organitzat per Diari de Girona i opta a un dels llocs privilegiats al concert del dissabte 15 de juliol. Amb la possibilitat de gaudir en directe de la màgia musical d'aquests increïbles artistes, els guanyadors viuran una nit inoblidable.

Aprofita i participa per ser un dels afortunats en viure aquesta experiència musical màgica que et transportarà a un món ple d'emocions amb el Vallviva Festival.