CRÒNICA

Sopa contra pluja i vent

El concert al Guíxols Arena va arribar a penjar d’un fil pel mal temps

Jordi Roura

Jordi Roura

«Amb pluja, neu, vent i fred...» diu la lletra de Mai trobaràs i anit aquesta estrofa estava més justificada que cap altre cop. Perquè el concert de Sopa de Cabra al festival de la Porta Ferrada va arribar a penjar d’un fil pel mal temps i es va acabar fent tot i la pluja i el vent que feia a Sant Feliu. L’espectacle al Guíxols Arena va començar amb 25 minuts de retard, amb el públic cobert amb les capelines que facilitava l’organització i molts paraigües. A més, deu minuts després, la pluja va desaparèixer.

El boig de la ciutat va ser el primer tema a sonar i el públic va oblidar les incomoditats del mal temps i es va deixar endur per la música de Gerard Quintana i els seus, que van agrair «la paciència i el compromís» als assistents.

El de Sopa de Cabra és un dels quatre concerts que han arribat a Sant Feliu després que el Departament de Territori no autoritzés la celebració del festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar a la platja. Els altres han estat els de Carlos Rivera i Rozalén, a principis de mes, i el doble de The Tyets i Els Amics de les Arts, previst per avui.