Empordanet Escena creix i portarà teatre familiar a divuit pobles

La Pera, Jafre, Ultramort i Garrigoles són els nous municipis que formaran part del circuit aquest any

"Bye bye confetti" de La Baldufa.

"Bye bye confetti" de La Baldufa. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

Empordanet Escena, el circuit de teatre familiar del Baix Empordà, continua creixent i arribarà a divuit municipis de la comarca aquesta temporada. Per sisè any consecutiu, la xarxa segueix ampliant el radi d’acció i incorpora la Pera, Jafre, Ultramort i Garrigoles als catorze municipis on ja programava la temporada passada.

En total, cobreix set de cada deu petits municipis baix-empordanesos, als quals ofereix una temporada regular de teatre professional que va d’octubre a maig, amb companyies de prestigi com La Baldufa, Festuc Teatre, Teatre al Detall o Zum Zum Teatre.

Nascut el 2018 per generar moviment cultural als municipis amb pocs habitants amb una programació d’arts escèniques conjunta que foments la circulació de públics, el projecte ofereix teatre, circ i titelles per a tota la família, tant de companyies catalanes com de fora. En aquesta ocasió, seran Teatro Paraíso del País Basc i Tian Gombau del País Valencià.

La programació arrencarà a Foixà l’1 d’octubre amb Solo de Roi Borralles i s’allargarà fins al 19 de maig amb Kasumai de la companyia Circo Los a Gualta.

Pel mig passarà per pobles com Bellcaire, Albons, la Tallada, Verges, Corçà o Sant Sadurní de l’Heura, tant en espais interiors (pavellons, locals socials, sales de cinema), com en places.

Com a novetat, Empordanet Escena estrena web amb tota la informació i venda d’entrades a partir d’avui. Es poden comprar tant entrades per a un sol espectacle com dues modalitats d’abonaments: l’abonament Top que inclou tots els espectacles de tota la temporada a un preu de 45 euros o bé l’abonament 10, que n’inclou nou per 30 euros.