Namina Sextet, Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi i Maria del Mar Bonet, al Sona Amer 2024

La vuitena edició del cicle tindrà lloc al Teatre del Casal del municipi entre el 14 de gener i el 17 de març

Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi.

Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi. / DdG

DdG

Maria del Mar Bonet amb Dani Espasa, Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi, la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, El Pony Menut, Namina Sextet i Cascai Teatre amb la Girona Jazz Project conformen el cartell de la vuitena edició del Sona Amer, que tindrà lloc entre el 14 de gener i el 17 de març al Teatre del Casal del municipi de la Selva. 

El Sona Amer 2023 arrencarà el diumenge 14 de gener amb Els Colors de Duke Ellington, el reeixit espectacle amb el qual Cascai Teatre i la Girona Jazz Project fusionen música i teatre amb l’objectiu d’acostar el món del jazz a tots els públics. El 21 de gener serà el torn de Roger Mas, que presentarà part del seu repertori acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi. 

La música celta barrejada amb el folk català i una bona dosi d’humor sonarà amb força el 4 de febrer a Amer de la mà del grup El Pony Pisador, que es presentarà per a l’ocasió com El Pony Menut, un format en el qual adapten el seu espectacle al públic familiar.

El cicle continuarà el 18 de febrer amb Namina, que es presentarà en format sextet per oferir un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals.

La presentació de l’espectacle Nosaltres les dones, un dels plats forts d’aquesta vuitena edició del cicle amb Maria del Mar Bonet i Dani Espasa, es podrà veure a Amer el diumenge 10 de març dins un cicle que clourà, una setmana més tard, la música balcànica de la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO). 

Tots els espectacles es duran a terme a les 18:00 h i les entrades ja es poden comprar a través del web entradium.com.