L’artista Edgar Massegú emprèn un salt artístic i exposa a Nova York

L’alt-empordanès ha realitzat una reconstrucció de les torres bessones in situ amb material reutilitzat

Obra de l’artista Edgar Massegú a Nova York.

Obra de l’artista Edgar Massegú a Nova York. / DdG

DdG

Des de Sarrià a Nova York hi ha milers de quilòmetres, però no suficients per a impedir que l’alt-empordanès Edgar Massegú exposi a l’altra banda del mar una de les seves obres. I és que l’artista ha començat aquest any amb la creació in situ d’una escultura al barri West New Jersey.

Aquesta vegada es tracta d’una única i particular reconstrucció de les torres bessones a partir de materials que Massegú acostuma a fer servir en les seves creacions; aquestes son deixalles i roba interior. Durant tot el procés ha estat acompanyat per Carla Puig, una artista gironina que ha ajudat a deixar documentades totes les accions del seu projecte Landart a Manhattan.

Massegú, qui fins l’any passat va viure en la seva casa-museu a Sarrià, va estudiar a l’escola d’Art d’Olot, a la Universitat de Girona i al Taller de Músics de Barcelona. Durant la seva vida creativa ha tocat diferents disciplines com l’escultura, la pintura, les il·lustracions, la creació d’instruments musicals i jocs de rol, d’entre moltes altres.