El festival Acoustic Vell de Girona compleix deu anys

La cita d'art multidisciplinari i gratuïta, que va néixer el gener de 2014 de la mà de l'associació cultural Magic Room, bufarà espelmes amb una festa aquest dissabte

Enric Montefusco en una edició de l'Acostic Vell de 2019

Enric Montefusco en una edició de l'Acostic Vell de 2019 / Magic Room

Albert Cornellà

Albert Cornellà

L’Acoustic Vell, el festival multidisciplinari del Barri Vell de Girona celebrarà aquest dissabte amb una festa, a partir de les 19 h al Centre Cívic Barri Vell Mercadal, el seu desè aniversari. L’esdeveniment, de caràcter trimestral i sempre amb entrada lliure, va néixer el gener de 2014 de la mà de l’associació Magic Room.

La música, la poesia i les arts visuals han estat des dels inicis els tres eixos que han centrat cadascuna de les quinze edicions que s’han celebrat fins a la data, sempre amb el Centre Cívic del Barri Vell Mercadal com a escenari. 

La festa arrencarà amb un «Acoustic Karaoke Vell» obert a tothom i continuarà amb DJ Kivili, Oro y Plata Dj’s i Marble Madness que, amb visions diferents, proposaran tres sessions farcides d’èxits de la música independent de tots els temps amb l’objectiu de fer ballar als presents. 

Al llarg de la seva primera dècada de vida, l’Acoustic Vell ha portat fins a Girona bandes de la talla de Rombo, Doble Pletina, Gebre i Les Atxes, músics com Ferran Palau, Edu Ruinas, Alberto Montero, Enric Montefusco, Evripidis and His Tragedies o Jonston o artistes de la talla de Pol Mallafre o Alejandra Ossa