«Gremlins», «Star Trek III» i «Cobra Kai» es podran tornar a veure a Girona

La Biblioteca Pública Carles Rahola acull del 20 al 26 de gener el cicle de Ciència-ficció, fantasia i terror

«Gremlins» és un dels clàssics que es podrà veure.

«Gremlins» és un dels clàssics que es podrà veure. / warner bros

Daniela Cabeza

La Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola engega la setena edició del cicle de ciència-ficció, fantasia i terror de Girona que tindrà lloc entre el dissabte 20 de gener i el divendres 26 de gener. El cicle oferirà xerrades, activitats i projeccions cinematògrafiques les quals seran totalment gratuïtes. 

El tret de sortida del cicle serà el proper dissabte al matí, dedicat als «40 anys Karate Kid: Cobra Kai». A les onze es començarà amb la projecció dels primers episodis de la sèrie Cobra Kai, després es farà una xerrada sobre la pel·licula original i, acabarà amb l’actuació musical del guitarrista i cantant Jordi Turon, que interpretarà en directe el tema You’re The Best de Joe Esposito

En la mateixa línia, dilluns 22 de gener a les sis de la tarda, es durà a terme una segona projecció, amb la pel·lícula Gremlins, per a celebrar els quaranta anys, estrenada a l’estiu de 1984. I, per últim, dimecres 24 a la mateixa hora que l’anterior, es projectarà Star Trek III: a la Recerca de Spock.

Pel que fa a les xerrades, que es faran totes a les sis de la tarda, n’hi haurà una el dimarts 23 de gener, on hi serà el divulgador científic i màster en astronomia i astrofísica, Joan Anton Català i impartirà una xerrada sobre el llibre «Geopolítica de l’espai: La batalla pel domini polític militar i econòmic del cosmos». El dijous 25 de gener, tindrà lloc «Els somnis de Neil Gaiman», una conversa amb el traductor Ernest Riera i la il·lustradora Marina Vidal. I, per acomiadar aquesta edició, el dia 26, el guionista i director de cinema i teatre Hèctor Claramunt farà una conferència amb el públic sobre Escape Room. 

Subscriu-te per seguir llegint