On veure 'La sociedad de la nieve' i les altres pel·lícules nominades per als Oscar 2024

Pots gaudir de moltes de les seleccionades a la cartellera del cinema o també a les plataformes de televisió que ja les tenen en la seva oferta

La sociedad de la nieve

La sociedad de la nieve

Redacció

Ja es coneixen les pel·lícules nominades per als premis Oscar 2024, entre elles, 'La sociedad de la nieve' de J.A. Bayona, així com els millors actors, actrius i altres categories de renom que valen la pena que els facis una ullada, a la cartellera de cinema o també a les plataformes de televisió que ja les tenen en la seva oferta. Les has vist?. Aquestes han estat les nominades i aquí tens on veure-les.

'Oppenheimer'

Guanyadora de la categoria de millor pel·lícula dramàtica als Globus d'Or, i tot un èxit a les sales, el nou film de Christopher Nolan agafa velocitat a mesura que s'acosten els Oscars. Cillian Murphy i Robert Downey Jr es van emportar el Globus d'Or a millor actor de drama i millor actor de repartiment respectivament, i Nolan el de millor direcció de cinema.

Oppenheimer

Oppenheimer / .

Es pot veure a Amazon Prme Video, Movistar Plus, Apple TV, YouTube i Google Play Pel·lícules per 4,99€.

'Pobres criaturas'

Yorgos Lanthimos i Emma Stone es van imposar a Barbie i van guanyar el Globus d'Or a millor pel·lícula de comèdia o musical i a millor actriu. La pel·lícula es podrà veure veure als cinemes d'Espanya a partir del 25 de gener de 2024.

'Anatomia de una caída'

El film de la francesa Justine Triet es va emportar el premi a millor guió i a millor pel·lícula de parla no anglesa, imposant-se a Bayona. Es pot veure als cinemes.

'Los que quedan'

Els Globus d'Or van reconèixer les actuacions de Paul Giamatti i Da'Vine Joy Randolph en aquesta cinta sobre tres persones que es veuen obligades a passar Nadal juntes. La pel·lícula ja està disponible en cinemes.

'Maestro'

La història real del gran compositor Leonard Bernstein portada al cinema amb l'actor Bradley Cooper com a protagonista.

Disponible a Netflix

'El chico y la garza'

La nova pel·lícula de Hayao Miyazaki, creador d'obres mestres com 'El viaje de Chihiro' o 'Mi vecino Totoro', es va alçar amb el Globus d'Or com a millor film d'animació. De moment només es pot veure als cinemes, la seva arribada a les plataformes de streaming encara està per anunciar.

'Los asessinos de la Luna'

Basada en una història real i explicada a través de l'improbable història d'amor entre Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone), Los asessinos de la luna és una èpica història de crims a l'oest, on l'amor veritable es creua amb una traïció inimaginable. També protagonitzada per Robert De Niro i Jesse Plemons, Los asessinos de la luna està dirigida pel guanyador de l'Oscar Martin Scorsese a partir d'un guió d'Eric Roth i del mateix Scorsese, basat en el llibre supervendes de David Grann.

Es pot veure a Apple TV

'Barbie'

La nina més famosa del món passa en aquesta adaptació al cinema a una nova dimensió de la mà de Margot Robbie com a Barbie, una nina que porta una vida ideal a Barbieland. Quan la protagonista comença a fer-se preguntes tot canvia, també la seva relació amb Ken, interpretat per Ryan Gosling.

Una imatge de la pel·lícula «Barbie».  | DDG

Una imatge de la pel·lícula «Barbie». | DDG / europa press/ddg. madrid

Disponible a HBO Max i Apple TV

'Zona de interés'

La producció de Jonathan Glazer amb Sandra Hüller de protagonista, també nominada a l'Oscar pel seu paper, explica la història del comandant d'un camp de concentració i la seva família, que intenta portar una vida de somni malgrat al terror que treu el cap al reixat de la seva llar.

En cinemes

'La sociedad de la nieve'

La història dels supervivents de l'accident d'aviació als Andes torna a la primera línia d'actualitat quan es compleixen cinquanta anys de l'efemèride a partir d'aquesta superproducció dirigida per J.A. Baiona.

Disponible en cinemes i a Netflix