Quevedo s'acomiada de la música: "No sóc una màquina"

El cantant ha fet un directe a Instagram per anunciar-ne la retirada i donar explicacions sobre aquesta meditada decisió

Quevedo va triomfar als Latin Grammy

Quevedo va triomfar als Latin Grammy / EFE / EP / GETTY IMATGES

M. R.

Ho va dir i ho va complir. "2021 sembrar, 2022 recollir, 2023 coronar, 2024 desaparèixer" i amb l'arribada d'aquest any el cantant grancanari i estrella internacional, Quevedo, ha anunciat a les seves xarxes socials la seva retirada de la música almenys durant aquest any.

El reconegut artista canari, que ha aconseguit èxits com diversos  Números 1 a LOS40, el premi al Millor Artista Urbà a LOS40 Music Awards Santander 2023 i la Millor Cançó Urbana als Latin Grammy 2023 amb Bizarrap, sembla estar llest per prendre's un respir després de un any ple d'èxits.

Quevedo ha compartit en diverses ocasions que l'any 2024 seria un moment de reflexió a la seva carrera. A 'Ahora que', llançada a principis del 2023, va deixar entreveure la seva possible retirada temporal amb la frase enigmàtica. El músic ha expressat que el seu èxit va ser inesperat i que es va trobar al cim sense buscar-ho, cosa que li ha generat una pressió constant. 

I ara el joveníssim intèrpret ha fet un directe a Instagram per confirmar la notícia i compartir amb els seus milions de seguidors la decisió que ha pres així com els perquès que s'amaguen després d'aquest pas meditat i transcendental en la seva carrera professional.

"No sóc una màquina"

Va ser en un directe d'Instagram on l'artista grancanari ha confirmat el pitjor presagi dels fans. “ Sé que tots s'estan preguntant el típic de la frase del 2024 i tot això, però bé, havia de fer el que havia de fer i em toquen unes vacances”, començava.

“Des que va sortir Cayó la noche no he parat. Potser tornaré aviat i potser com un àlbum, qui sap? Els artistes, si volem fer alguna cosa que tingui un sentit, fa falta temps”, prosseguia.

Sobre la visibilitat pública durant aquest retir, el jove ha estat més clar que mai. "No esperin veure'm per les xarxes, intentaré desconnectar", va concloure.