El Salat de Sant Feliu comptarà amb Ángel Martín, Sílvia Abril i Ana Morgade

La branca d’humor de Porta Ferrada també comptarà amb Facu Díaz i Miguel Maldonado i Charlie Pee

Facu Díaz i Miguel Maldonado.

Facu Díaz i Miguel Maldonado. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

El Salat, la branca d’humor del festival de la Porta Ferrada, durà a Sant Feliu de Guíxols humoristes com Ángel Martín, Facu Díaz i Miguel Maldonado, Ana Morgade i Sílvia Abril. La quarta edició del festival humorístic tindrà lloc del 5 al 7 de juliol i com és habitual, completarà el cartell amb activitats paral·leles com ara taules rodones o actuacions al carrer. 

Després de reunir uns 12.000 espectadors l’any passat, la cita arrencarà el 5 de juliol amb l’espectacle de carrer Furgonólogo, una vida en furgoneta de Julen Axpe i el monòleg Tinder Sorpresa d’Andreu Casanova, que acumula uns 200.000 espectadors en cinc temporades a Barcelona i Madrid, a la sala Las Vegas. El mateix dia, però al Teatre Auditori Narcís Masferrer Charlie Pee presentarà Mamasita, el seu primer espectacle en solitari, i al Guíxols Arena, Ángel Martín Punto para locos. 

L’endemà serà el torn de Txabi Franquesa, que durà a Las Vegas l’espectacle Escocía, i de Facu Díaz i Miguel Maldonado seran amb ¡Por fin juntos! al Guíxols Arena. 

Finalment, el Salat acabrà amb En bucle del col·laborador de La Resistencia i campió internacional de beatboxing Grison Beatbox al teatre i l’espectacle Mentes peligrosas, que reunirà a l’antic camp de futbol de Vilartagues Ana Morgade, Sílvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero.

Les entrades es posen a la venda aquest dimecres al migdia.