Sílvia Pérez Cruz tancarà l'Ítaca a l'escenari de les havaneres de Calella de Palafrugell

L'artista empordanesa presentarà el seu nou disc Toda una vida 

Sílvia Pérez Cruz, en una imatge d'arxiu.

Sílvia Pérez Cruz, en una imatge d'arxiu. / David Borrat / EFE

ACN

 La cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz serà l'encarregada de tancar la dotzena edició del festival Ítaca, a l'escenari de la Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. La cita serà el proper 7 de juliol. L'artista torna al mateix escenari que fa onze anys va inaugurar quan l'Itaca només comptava amb dues edicions. Sílvia Pérez Cruz portarà el seu nou disc Toda una vida en un dels espais més emblemàtics dels que ofereix el festival que es fa en diferents espais de l'Empordà. A més dels seus acompanyants habituals, la cantant comptarà amb col·laboracions per a aquest concert, que s'aniran coneixent en les properes setmanes. Aquest any per l'Ítaca hi passaran artistes com els murcians Arde Bogotá, Triquell o la Ludwig band.

Aquesta edició arrencarà el proper dissabte 30 de març a la platja de Riells de l’Escala amb un concert gratuït de Triquell, Les que faltaband i Ryna Dj. D'aquesta manera, el festival vol consolidar l'escenari alt-empordanès que va estrenar l'any passat en motiu de l'onzena edició de l'Ítaca. Pel que fa al clàssic concert per Sant Joan a la platja de l'Estartit ja s'han desvetllat alguns dels noms.

En concret, el dia 22 destaca el concert dels murcians Arde Bogotá -únic espectacle que faran aquest estiu a Catalunya- i que compartiran escenari amb dos bandes empordaneses, Cala Vento i la Ludwig band. Tot plegat, acabarà amb una nova sessió de Ryna Dj. Des del festival destaquen que ja han venut el 35% de l'aforament per a aquest dia.

L'endemà serà el torn de la música urbana catalana. The Tyets, Mushka i Julieta són els caps de cartell, compartint escenari amb Classe B i DJ Trapella.