Headbirds, cap de cartell del Carnaval Electrònic

S'havia de celebrar dissabte a l'antiga Sala del Cel, però finalment tindrà lloc al Mas de Nit de Banyoles

Headbirds, en una imatge promocional.

Headbirds, en una imatge promocional. / DdG

DdG

El dj i productor banyolí Daniel Guijarro, que sota el nom de Headbirds ha actuat en festivals i clubs d’arreu del món, encapçala el cartell del primer Carnaval Electrònic, que aquest dissabte portarà dotze hores de música electrònica a Banyoles. La cita, que uneix la música electrònica i la disbauxa del carnaval, s’havia de celebrar a La Paca, l’antiga sala del Cel, però davant del tancament provisional del local per part del Departament d’Interior la promotora l’ha traslladat al Mas de Nit. Segons destaca l’organització, el canvi permet sumar més dj’s en una segona sala on sonaran estils com el drum’n’bass o el trance, mentre que la principal estarà dedicada al house i al techno. 

El cap de cartell és Headbirds, que ha actuat en festivals, clubs i festes arreu del món, des del Central Park de Nova York fins a la Maison du Moulin Rouge de París, així com al Sónar Hong Kong, al Primavera Sound a Barcelona o al Dropzone a Bangkok. Al cartell també desataquen Bill N’Tina i Panpe N'U, que obriran el festival amb sets de música fresca amb el disco-house i les seves tangents com a protagonistes. El line-up d'aquesta sala el completaran Jimmy Tomàs, Loisan i Bustins.

Com a plat fort per a la segona sala hi ha Debice, productor i dj de drum'n'bass gironí amb reconeixement internacional dins de l'escena d'aquest estil. Estarà acompanyat per Makus Prez, Gsus Lopez i per les joves promeses de l'escena underground: Vitox, Peixitek i Brunskick.

A més, l'esdeveniment comptarà amb la sonorització d'Optim Audio, empresa especialitzada amb esdeveniments de música electrònica que entre altres festes i festivals ha sonoritzat un escenari del Monegros Desert Festival.