El Black Music Festival s'acosta a més de 280 alumnes de Girona i Salt

El concert ha comptat amb la producció en so i llum dels alumnes de grau mitjà d’ETECAM,

Un moment del concert a El Canal, aquest dijous.

Un moment del concert a El Canal, aquest dijous. / Noemí Roset.

A.C.

Més de 280 alumnes de centres educatius de Girona i Salt han assistit aquest dijous a un concert organitzat pel Black Music Festival. La iniciativa educativa i de difusió musical organitzada pel certamen, que es vol que tingui continuïtat en futures edicions, ha estat protagonitzada per la Black Music Big Band, formada per joves músics de 15 a 25 anys. 

Temes d'Aretha Franklin, Wilson Pickett, Bruno Mars, Tina Turner, Whitney Houston i Red Hot Chili Peppers han format part d'un repertori que ha fet una repassada a 70 anys de rhythm'n'blues, soul, funk i a la majoria de músiques derivades del blues.

Els estudiants que han assistit al concert, organitzat en horari escolar, fa setmanes que han estat preparant aquest concert amb un dossier específic de la Black Music creat per ser treballat a les aules.

A més, tota la producció del concert amb so i llum ha anat a càrrec dels alumnes de grau mitjà d'ETECAM, tancant el cercle formatiu de la proposta: joves músics, joves tècnics i joves al públic.

La Black Music Big Band tancarà la seva participació al certamen aquest diumenge a les 12 del migdia. Serà en la versió Junior, amb nens i nenes de 8 a 15 anys, a la plaça Poeta Sitjà de Castell d'Aro, amb entrada gratuïta.