Els Amics de les Arts, Ginestà i El Pot Petit, en un Vallviva que creix un dia

El festival solidari també portarà a la Vall d’en Bas La Oreja de Van Gogh i Alfred Garcia al juliol

El recinte del festival, l'any passat.

El recinte del festival, l'any passat. / Vallviva

Alba Carmona

Alba Carmona

El festival Vallviva de la Vall d’en Bas creix un dia en la seva quarta edició i comptarà amb Els Amics de les Arts, Ginestà, El Pot Petit i Alfred Garcia, que se sumen als artistes ja anunciats, La Oreja de Van Gogh i Álvaro de Luna. La cita manté el caràcter solidari i destinarà els beneficis a la recerca oncològica de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. 

El certamen garrotxí se celebrarà del 10 al 14 de juliol, un dia més que l’any passat, quan va vendre més de 8.000 entrades en els quatre dies del festival i va aconseguir una recaptació provisional -està pendent de l’aportació de la Generalitat- que supera els 70.000 euros.

Arrencarà el 10 de juliol amb el concert Emociona’t amb la SCCC, amb èxits del pop-rock català interpretats per la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, Manu Guix, Beth, Mariona Escoda, La Pau, Joan Garrido i la Polifònica de Puig-Reig. 

L’endemà, 11 de juliol, serà el torn dels Amics de les Arts i el tercer dia, de La Oreja de Van Gogh. El 13 de juliol pujarà a l’escenari principal Álvaro de Luna i el festival s’acomiadarà el 14 de juliol amb la seva primera aposta del públic familiar, un concert d’El Pot Petit. 

Ginestà i Alfred Garcia complementaran la programació artística per donar vida al segon village del festival, un nou espai que s’inaugurarà aquesta edició. A més, el village acollirà espectacles de màgia, exposicions d’art, obres de teatre, pintura en directe i acrobàcies, allargant les vetllades fins a la matinada. 

El festival, impulsat per la Fundació Vallviva de Royalverd i Noel, va néixer per recaptar fons amb finalitats solidàries. Enguany repetirà causa i destinarà els beneficis a la investigació del càncer de la Vall d’Hebron. 

L’altre plat fort del festival és l’oferta gastronòmica, dividida en tres zones: els restaurants Jubany (*), Les Cols (**), Ca L’Enric (*) i Miramar (**) tornaran a ser presents al certamen amb menús exclusius d’Estrella Michelin; un nou espai de cuina d’autor amb els restaurants del Grup Quinze Ous i l’Equilibri, i finalment, una zona de parades amb productes de proximitat. 

Les entrades es posen a la venda aquest divendres.