L'estrella del trap llatí Anuel AA, cap de cartell del Mediterranea Festival de Roses

La cita tindrà lloc el 3 d'agost i proposarà novament catorze hores ininterrompudes de música

Més d'una setantena d'artistes de diversos estils passarà pels quatre escenaris del certamen

Anuel AA en una imatge promocional.

Anuel AA en una imatge promocional. / DDG

Albert Cornellà

Albert Cornellà

L’estrella porto-riquenya Anuel AA serà el cap de cartell del Mediterranea Festival, que celebrarà la seva edició de 2024 el pròxim 3 d’agost. Amb milers de seguidors arreu del món, Emmanuel Gazmey Santiago (Puerto Rico, 1992), el seu nom real, és actualment una de les grans estrelles del trap llatí i del reggaton i ha col·laborat amb altres grans noms de l’escena com Daddy Yankee, Karol G, Ozuna o J Balvin.

El 2018 va ser l'artista més vist a YouTube a escala global durant més de 26 setmanes consecutives, i l’any 2019 va guanyar el seu primer Premi Lo Nuestro com a Artista Revelació. Ha estat nominat també a múltiples premis internacionals, d’entre els quals destaquen els Billboard o els Latin Grammy.

El Mediterranea Festival va comptar l'any passat amb estrelles de l'escena urbana com Quevedo i Saiko arribant a reunir al voltant de 20.000 assistents. La cita tornarà a comptar enguany amb quatre escenaris amb diferents estils musicals i catorze hores de música en viu de la mà de més de 70 artistes. 

Segons ha informat l'organització en un comunicat, les primeres 10.000 entrades pel festival ja s’han esgotat. Ara, coincidint amb l’anunci del nou cap de cartell, aquest dimecres 15 de maig a partir de les 18:30 h sortiran a la venda 3.000 entrades més.