Rosalía prepara nou disc i celebra els més de 1.000 milions de reproduccions de 'Despechá'

És la primera artista espanyola a superar aquesta xifra amb una cançó en solitari

Rauw Alejandro es ven el mas que va comprar a Rosalía a Manresa com a regal de noces

Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials.

Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials. / @rosalia.vt

EFE

EFE

Rosalía ha publicat a les seves xarxes socials un missatge per celebrar els més de mil milions de reproduccions que ha obtingut el seu tema 'Despechá' a Spotify, de manera que es converteix en la primera artista espanyola a superar aquesta xifra amb una cançó en solitari.

"Els culpables sou tots vosaltres. Gràcies per haver-la escoltat i ballat i gaudit tantes vegades!!!! Tant de bo la vida em permeti compartir moltes altres cançons méssss", ha escrit l'artista al compte oficial d'Instagram.

Ni Alejandro Sanz, ni Enrique Iglesias ni Julio Iglesias, cap altre compatriota ha aconseguit de moment superar en aquesta plataforma d'àudio en "streaming" els mil milions de reproduccions (un bilió, segons l'escala curta de numeració que fan servir els països de parla anglesa).

Només Quevedo pot presumir d'haver obtingut aquest registre amb el seu tema amb el productor i compositor argentí Bizarrap 'Bzrp Music Sessions, vol. 52', que acumula més de 1.600 milions d'escoltes, però en aquest cas gràcies a la força combinada dels dos artistes.

En el seu missatge a les xarxes, que ha acompanyat al costat de la cita mítica de Frank Sinatra "Espero morir abans d'envellir", Rosalía també ha confirmat que es troba immersa en la preparació del quart disc d'estudi. "Per ara segueixo treballant en el nou disc i només puc dir que l'espera valdrà la pena", ha assegurat la compositora i intèrpret catalana, que de moment ha publicat 'Los Angeles' (2017), 'El mal querer' (2018), 'Motomami' (2022) i l'EP amb Rauw Alejandro 'RR' (2023).

L'última cançó inèdita que Rosalía va compartir va ser 'Oral', la seva col·laboració amb la islandesa Björk, que va veure la llum el novembre del 2023, cinc mesos després del seu senzill 'Tuya'.