La cadena de supermercats Veritas ha presentat aquesta setmana el seu innovador sistema de purificació d'aire en espais interiors, Veritas PURE AIR, un projecte tecnològicament avançat amb l'objectiu que treballadors i clients respirin aire net als seus establiments. Amb una inversió superior a l'1,5 milions d'euros, Veritas PURE AIR és la primera experiència en l'àmbit del retail i de l'alimentació a escala mundial que permet disposar d'un ambient lliure d'al·lèrgens i contaminants perjudicials per a la salut en els seus establiments.

El projecte Veritas Pure Air implica la instal·lació de purificadors d'aire a les botigues i centres de treball de la cadena de supermercats d'alimentació ecològica. La posada en marxa d'aquesta tecnologia suposa una millora radical de la qualitat de l'aire que respiren, en primer lloc, els treballadors i en conseqüència, també els clients.

Veritas ja ha instal·lat Veritas Pure Air a 22 dels 64 establiments i a les comarques gironines, tres de les cinc botigues, les de Blanes, Girona i Palafrugell, ja compten amb el purificador. En els propers mesos, l'establiment de Platja d'Aro també disposarà d'aire net. L'objectiu per principis del 2020 és que totes les seves botigues disposin del sistema de purificació.