Obre un restaurant de sushi a l’antic Tony’s del pont de Pedra

El local a tocar de la plaça del Vi estarà ocupat per la firma U35 Sushi and Drinks, originària de Platja d’Aro

El local de la pujada del pont de Pedra on anirà el restaurant.  | ANIOL RESCLOSA

El local de la pujada del pont de Pedra on anirà el restaurant. | ANIOL RESCLOSA / f.benejam. girona

f.benejam. girona

Un restaurant especialitzat en sushi obrirà al local de l’antic Tony’s al número 1 de la pujada del pont de Pedra de Girona, a tocar de la plaça del Vi. Es tracta d’U35 Sushi and Drinks, una firma que ja compta amb un establiment a Platja d’Aro. L’obertura d’aquest restaurant, assessorat per la consultora immobiliària gironina Urbinium, està prevista per al proper 1 d’octubre. Segons va comunicar U35 Sushi and Drinks, «traslladarem la nostra mateixa essència del restaurant de la Costa Brava a la ciutat de Girona».

El restaurant està especialitzat en sushi de qualitat; ofereix plats de la gastronomia japonesa com ara yakisoba, nigiris, sashimi, gunkan, hosomaki o uramaki, entre d’altres. Entre els productes oferts hi ha gambes de Palamós, foie extra i carn de Girona, vedella d’importació Uruguaia i carn de Wagyu xilena. Recentment el restaurant U35 Sushi and Drinks de Platja d’Aro va ser guardonat amb el premi Travellers Choice 2021, que els situa entre el 10% dels millors restaurants en tot el món a TripAdvisor. «La nostra filosofia és respectar i sempre escollir la màxima qualitat en el nostre producte, a més a més de seguir innovant dia a dia per tal de sorprendre als nostres clients a partir de nous plats els quals els hi brindarà cada cop una nova experiència al nostre restaurant», van assegurar els responsables.

Un local estratègic

El local número 1 del pont de Pedra està estratègicament situat a la confluència entre la Rambla, el pont de Pedra i la plaça del Vi, en un immoble anomenat Casa Martorell. Fins ara estava ocupat pel Tony’s, un restaurant especialitzat en pernil ibèric i altres embotits. Abans havia albergat la pastisseria i bomboneria La Vienesa, que va tancar les portes el 2015.