Juanjo Cano va assumir des d’ahir la presidència de KPMG a Espanya, en substitució d’Hilario Albarracín, que ha liderat la firma els últims cinc anys. Cano va ser triat per a presidir KPMG a Espanya pels socis de la companyia, seguint el procediment de rotació habitual que marquen els estatuts, després de gairebé tres anys com a conseller delegat en els quals ha contribuït a impulsar l’estratègia de la signatura en els seus serveis d’auditoria, fiscals, legals i d’assessorament en fusions i adquisicions, reestructuracions, consultoria de riscos i de negoci.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid, Cano, de 49 anys, ha fet pràcticament tota la seva carrera professional en KPMG España. Va començar el 1996 en l’àrea d’Auditoria, l’any 2000 es va incorporar al recentment creat departament de Transaction Services i el 2006, amb 34 anys, va ser nomenat soci de la firma.

Al llarg de la seva trajectòria, Juanjo Cano ha estat també responsable d’Empresa Familiar i de la coordinació de les oficines regionals de KPMG a Espanya. El 2016 va ser nomenat soci responsable de Mercats, passant a ser membre del comitè de direcció i del consell d’administració de la signatura al nostre país. Des d’octubre de 2018 ha estat el soci responsable de Deal Advisory, responsabilitat que ha compaginat des de gener de 2019 amb la de conseller delegat.