«Els que deixen empremta» acosta al lector la història d’emprenedors de reconeguda trajectòria que, al capdavant d’empreses familiars i guiats per l’esperit de sacrifici, l’afany de superació i el necessari talent, atresoren assoliments i experiències dignes de ser comptades i exposades públicament.

El projecte contempla, en la seva primera fase, la difusió d’un total de 30 entrevistes informatives amb personalitats del màxim relleu en el món de l’empresa familiar per, a continuació, elaborar i publicar un llibre que aprofundirà en la història de cadascun dels empresaris entrevistats, les fites més importants de les seves companyies, els seus valors, el seu lideratge, la seva personalitat i, en definitiva, l’empremta que deixen en les seves respectives empreses i en la societat en el seu conjunt.

Presentació el 2022

Aquesta sèrie de singulars relats sobre la tenacitat, les conviccions i la determinació amb què els empresaris van emprendre i van aconseguir transformar en realitat les seves idees es plasmarà en una obra que està previst presentar l’estiu de l’any 2022 en un acte en el qual estaran presents tots els entrevistats i el més destacat del panorama econòmic i empresarial espanyol.

Les entrevistes, acuradament elaborades, començaran a publicar-se diumenge que ve, 10 d’octubre, en els periòdics impresos i digitals de Prensa Ibérica, grup del qual forma part Diari de Girona, amb periodicitat setmanal, i seran realitzades pel periodista Armando Huerta.

Juanjo Cano, president de KPMG a Espanya, assegura que «aquesta quarta edició consolida l’interès i rellevància de l’empresa familiar i posa de manifest la seva decisiva contribució al desenvolupament econòmic del nostre país. Des de KPMG ajudem aquestes companyies a ser més competitives, potenciant la internacionalització, la innovació, la professionalització i, en l’actual conjuntura, aportant el nostre coneixement com a experts en fons europeus».

«Els que deixen empremta» constitueix un reconeixement cap a aquells homes i dones que, amb el seu treball diari al llarg d’anys d’experiència i la seva empremta, ajuden a construir un món millor i més pròsper.